![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Εικάζεται πως πρόκειται για αυτοκτονία, μιας και βρέθηκε κρεμασμένος.
Ήταν 72 χρονών και είχε 4 παιδιά. Προσωπικά, ήταν απ' τους ηθοποιούς που συμπαθούσα ιδιαίτερα, παρά το γεγονός πως υποδυόταν συνήθως ρόλους «κακών». Ίσως, επειδή το Κουνκ Φου ήταν από τις αγαπημένες μου σειρές, όταν ήμουν παιδί (πριν πολλά-πολλά, πάρα πολλά χρόνια...) Κρίμα. Καλό ταξίδι του. ![]()
|
![]() |
|
||||
Και εγώ τον πήγαινα πολύ .... είχε ένα μοναδικό στυλ ...
Ας αναπαυθεί τώρα.....
|
![]() |
|
||||
All wise men....
![]() --- When hearing the name, "David Carradine," many people think of his characters, Kwai Chang Caine, in the TV Series Kung Fu or Bill in Quentin Tarantino's Kill Bill films. There is far more to David's history as an artist than these two roles. Rather than try to cover his multi-faceted career in one long bio, we have subdivided it into two portions, as shown in the menu to the left. David's career as an artist did not begin on the stage, though some of his early career was on and off Broadway. His earliest work was as a sculptor and painter; skills he still maintains to this day. David is also an accomplished composer, musician, musical performer and songwriter. It would not be out of place to say that David lives for art in a wide variety of forms. http://www.david-carradine.com/
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|