![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
![]() Για να παρετε μια ιδεα απο τον πραγματικο Τζοκερ:
Υπάρχουν σε όλα δύο απόψεις... Αυτή που λέω εγώ, και η σωστή! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Gildor : 20-07-10 στις 14:28 |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Συγγνώμη... βλέπω καλά; Σούπερμαν και Τζόκερ στην ίδια ταινία;! Παρωδία είναι; Μου θυμίζει αυτές τις γελοιότητες τύπου Freddy VS Jason.
![]() Βγήκε και το Inception του Νόλαν, είδα και το πόστερ στο ΑΕΛΛΩ στην Πατησίων, πολύ στυλιζαρισμένο βρε παιδί μου... Ο ΝτιΚάπριο όρθιος, με την πλάτη στο κοινό και ελαφρώς γυρισμένο προς τα δεξιά το κεφάλι, κοστουμαρισμένος με το όπλο στο χέρι... τς τς τς... ταινία σαν το Memento δε νομίζω πως θα ξανακάνει ο Νόλαν. Όποιος δεν το έχει δει, να το δει (κι εσύ, Δημήτρη). |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Ο Σουπερμαν, ο Τζοκερ, ο Μπατμαν και διαφοροι αλλοι, ανηκουν στο ιδιο συμπαν, συναντιουνται και συνεργαζονται
Ο Σπαιντερμαν, ο Χαλκ και οι Χ-μεν, το ιδιο Γελοιοτητα θα ηταν Σπαιντερμαν μαζι με Σουπερμαν πχ
|
![]() |
|
||||
![]()
|
![]() |
|
||||
Το Blade Runner που αναφέρθηκε πιο πάνω είναι πολύ καλό αλλά μοιραία χάνει συγκρινόμενο με το βιβλίο. Ως δημιουργική συμβολή στο thread θα πρότεινα, ειδικά τώρα το καλοκαίρι, τις Διακοπές στη Ρώμη με τη θεά Audrey και το Υπάρχει και Φιλότιμο, για να μαθαίνουν οι (πολύ) νέοι και να θυμούνται οι παλιοί ![]() υγ: ναι φυσικά έχω δει το Memento..
|
![]() |
|
|||
Όσο αφορά άλλες εταιρίες υπεύθυνες για animation, ποτέ δεν ενθουσιάστηκα με κάποια ταινία με εξαίρεση το Ιce Age. To πρώτο όμως μέρος της σειράς, διότι τα επόμενα δύο, δεν θεωρώ πως άξιζαν. Άξια επίσης αναφοράς τα σρέκ (Dreamworks). Tώρα θέλω να δώ και How to Train Your Dragon, έχοντας μου αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις απο διάφορα trailers. @Nelly To Inception εννοείται πως το έχω στα υπόψη μου. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimitrios83 : 20-07-10 στις 20:29 |
![]() |
|
![]() |
|
||||
![]() ![]() Είναι τόσο Αμερικανοί αυτοί οι Αμερικανοί. ... και το Θεό Gregory. ![]() Μαζί σου. Κάτι έχει πάθει η Pixar τώρα τελευταία. Πολύ φοβάμαι πως φταίει η συγχώνευση με τη Walt Disney.
Μόνο το πρώτο μου άρεσε. Γενικώς, ένα θέμα με τα σήκουελς το έχω. |
![]() |
|
![]() |
|
|||
H pixar (άν κάνω λάθος διορθώστε με) πάντα ήταν "εν ονόματι" της Disney. Όσο αφορά τα sequels, μόνο τυχαίο νομίζω δεν είναι, διότι οι παραγωγοί μετά την επιτυχία του πρώτου μέρους, "πετάνε" στην αγορά δεύτερο, με χαμηλό μπάτζετ και δεδομένη (υπολογισμένη) την επιτυχία. Αυτό συνέβει και στο Ice Age, όπου χωρίς να είμαι και κανας ειδικος, ειδικά το τρίτο μέρος (Dawn of the Dinosaurs) ήταν χαμηλής παραγωγής. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimitrios83 : 20-07-10 στις 22:43 |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Ο Νέμο, οι Απίθανοι και τα δύο πρώτα Τoy Stories είναι πριν το 2006. Θεωρώ πως, όταν μια εταιρεία παραγωγής αγοράζει μία άλλη, της υποβάλλει και την αισθητική της, σε όλα τα επίπεδα. |
![]() |
|
![]() |
|
|||
Oφείλω να ομολογήσω πως δεν το γνώριζα αυτό. 'Eστω όμως και αργότερα η μοναδική ταινία που κατα τη γνώμη μου ήταν μέτρια, ήταν το Up. Όλες οι άλλες ταινίες, είναι μικρά αριστουργήματα.
|
![]() |
|
![]() |
|
||||
|
![]() |
|
|||
Alice in Wonderland: Συνέχεια του κλασσικού παραμυθιού. Άν και τιμ μπάρτον, εν τούτοις δεν υπάρχει η gothic ατμοσφαιρα (που πολλοι περίμεναν) γνώριμο χαρακτηριστικό των ταινιών του εν λόγω σκηνοθέτη (disney γαρ). Προσωπική μου άποψη, ούτε κρύο ούτε ζέστη. Απλώς βλέπεται.
Synecdoche, New York: Πολλοί τη θεώρησαν αριστούργημα. Για μένα απλώς μια δραματική ταινία με ό,τι αυτό συνεπάγεται. (κόψιμο φλεβών, χασμουρητά που η συχνότητά των θυμίζει βαθμούς κελσίου τροπικών περιοχών). Φυσικά και δεν την είδα ολόκληρη. Το πήγαινα μπροστά, μέχρι που βαρέθηκα να κάνω ακόμα και αυτό! Δράμα η κατάσταση. Shutter Island. To μόνο σίγουρο είναι πως ο σκηνοθέτης [SPOILER] μας βάζει στη διαδικασία (αφού τελειώσει η ταινία) να υποθέσουμε εμείς πως είχε η όλη ιστορία.[SPOILER] Δεν ήταν του γούστου μου και με κούρασε αρκετά. |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Για πες. Από Μπάρτον τι άλλο έχεις δει και τι σου αρέσει;
Αν δεν το έβλεπα το 2010 αλλά το 1995, ας πούμε, θα πάθαινα την πλάκα μου. Ήταν καλό όμως. |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Ταινία στα υπόψη και την προτείνω ανεπιφύλακτα (χεχε!)είναι μια ταινία που ακόμη δεν έχω δει!!
Θα κυκλοφορήσει 1 Οκτωβρίου στην Αμερική και ο τίτλος της: "The Social Network" ή αλλιώς η ταινία του Facebook και όπως λέει η λεζάντα στο πόστερ της ταινίας "Δεν αποχτάς 500 εκατομύρια φίλους χωρίς να κάνεις και μερικούς εχθρούς." ![]() Η υπόθεση της είναι η ιστορία της δημιουργίας του γνωστού κοινωνικού δικτύου Facebook (με 500 εκατ. μέλη σε όλο τον κόσμο), από τους Mark Zuckerberg και Eduardo Saverin το 2004. Τους δύο ιδρυτές θα υποδυθουν οι Jesse Eisenberg (γνωστός από το Zombieland) και Andrew Garfield ενώ στην ταινία πρωταγωνιστεί και ο Justin Timberlake ο οποίος θα παίξει το ρολο του Sean Parke, εναν εκ των ιδρυτών του Napster και μετέπειτα πρόεδρο του Facebook (2004-2006). Το σενάριο βασίζεται κατά ένα μέρος στο βιβλίο του Ben Mezrich «The Accidental Billionaires: The Founding of Facebook A Tale of Sex, Money, Genius and Betrayal», ενώ άλλο σχετικό βιβλίο είναι το "The Facebook Effect". Δεν ξέρουμε τελικά πως θα είναι η ταινία και τι απήχηση θα έχει. Όμως με την μεγάλη επίδραση των κοινωνικών δικτύων και τον ταχύτατο τρόπο που έγινε αυτή, το ενδιαφέρον είναι έντονο έστω να δούμε την αρχή της δημιουργίας του Facebook. Θα δούμε μια ιστορία δυο φίλων, νεαρών φοιτητών, γεμάτη όνειρα, προδοσίες αλλά και δικαστικές διαμάχες. Η εφαρμογή που σαν ιδέα συνέλαβαν και υλοποίησαν, αλλάξε το τρόπο με τον οποίο επικοινωνούν οι άνθρωποι. Οι δυο αυτοί φίλοι στο τέλος κατέληξαν να μην ανταλλάσουν ούτε κουβέντα. Το τρέιλερ της ταινίας 2ο τρέιλερ σποτάκι για την τηλεόραση Επίσημη ιστοσελίδα της ταινίας Σχετικά με την ταινία στο ΙΜDB |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|