![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
|
![]() |
|
||||
![]()
Στέλιο αυτό δεν ισοδυναμεί με κήρυξη Πολέμου?...
![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Ηιιιιιιιιιιιιιιι (αλά ζουμπουλία)
![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
||||
Λοιπόν, ο τρίτος κύκλος έχει καλυτερεύσει σημαντικά.
|
![]() |
|
||||
Στον Τρίτο κύκλο έχω φτάσει στο Lost 3X20 - The Man Behind the Curtain - και αύριο έρχεται το 21 Ας ειναι καλά τα Torrent.
To μυστήριο μεγαλώνη και ξαφνικά περνάη ολόκληρο επεισόδιο βλέπωντας τι άρεσε στον γιατρό να τρώη στα 15 του.Κρίμα και Νισάφι κουράσανε πιά.Θα έπρεπε να το τελειώσουν και αυτοί σκέφτοντε 4ο Κύκλο.....Ασε που ξέρω πάνω κάτω τι γίνεται στο τέλος......
|
![]() |
|
||||
Μεθαύριο... Μεθαύριο...
Έχεις δεί και εσύ τα videos που έχουν βγάλει στο Internet σχετικά με τους αριθμούς κλπ; :P Δεν έχεις δίκιο όμως για το 20. Μια χαρά επεισόδιο ήταν. Ας ήταν έτσι τα χειρότερα επεισόδιά τους και τι στον κόσμο που στον τρίτο κύκλο κάπου στο 12 - 14 το βασικό νόημα ήταν ότι ο μπαγασάκος φίλησε την φακιδομούρα! Και τι μανία είναι αυτή να σου δείχνει background ατόμων που παίζουν για 1-2 επεισόδια; O.o Μόνο το background των κομπάρσων που είναι πάνω στο νησί και του καμεραμάν δεν έχουμε δεί ακόμη.
|
![]() |
|
||||
Εμένα από το πέντε-έξι και μετά μου άρεσαν. Ή ήταν το επτά-οκτώ; Τέλος πάντων, αυτά μετά το break. Από το τελευταίο πριν το break [Kate+Sawyer στο κλουβί] μέχρι τώρα, το 20. Στην αρχή, πριν το break, μου φάνηκε ότι έκανε αρκετά μεγάλη κοιλιά.
|
![]() |
|
||||
Εμενα απο το τελος της πρωτης σεζον μου κανει λιγο σαπουνοπερα.. Δεν νομιζω οτι προσφερει κατι ιδιαιτερο, εκτος απο πολλα λεφτα στις τσεπες των παραγωγων. Μου θυμιζει το Melrose Place σε διαφορετικο context.
Μετα το original "The Twilight Zone" series, οποιαδηποτε αλλη σειρα μυστηριου ερχεται δευτερη και καταϊδρωμενη.
|
![]() |
|
||||
Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το Heroes...
Οι μη έχοντες θείο στην Αμερική δεν ξέρω αν θα το δούν. Οι υπόλοιποι μπορείτε να του ζητήσετε να σας στείλει τον πρώτο κύκλο.
|
![]() |
|
||||
48 και αύριο!
Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Lost θα παιχτεί αύριο στην Αμερική ενώ ο παραγωγός μιλάει για 48 ακόμη επεισόδια κομένα σε τρείς ακόμη κύκλους, ενώ συζητάνε ακόμη και για ταινία στο σινεμά. Άντε, θα το φτάσουν κατά το 2010 το τέλος... Περισσότερες πληροφορίες εδώ
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|