![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
|
![]() |
|
|||
Νέα ταινία 180 Μοίρες
Καλησπέρα σας!!
Είμαι νέο μέλος και δεν ξέρω καλά τα κατατόπια ![]() Είδα χθες ένα τρέιλερ μιας καινούριας ταινίας, ελληνικής κωμωδίας βασικά, που λέγεται 180 Μοίρες! Και το μοιράζομαι μαζί σας γιατί πραγματικά το είδα και διπλώθηκα από τα γέλια! Φαντάσου η ταινία πως θα είναι, αν γελάς τόσο στο τρέιλερ!!! Παίζουν η Βλαντή, ο Μαρίνος και ο Κυριακίδης! Αν θέλετε να ρίξετε μια ματιά στο τρέιλερ : http://www.youtube.com/watch?v=rywW-...eature=related |
Οι παρακάτω χρήστες έχουν πει 'Ευχαριστώ' στον/στην nikoleta123 για αυτό το μήνυμα: | ||
vgiagias (01-03-10) |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Γεια σου Νικολέττα, κι εγώ νέο είμαι.
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
|||
Τέλεια! Ελπίζω να περάσουμε όμορφα και να γίνουμε όλοι μια παρέα!
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
|||
Νέα ταινία 180 Μοίρες
Γεια σας! είδα και εγώ το τρέιλερ της ταινία 180 Μοίρες και μπορώ να πω πως δεν περίμενα και πολλά στην αρχή αλλά μετά με εντυπωσίασε και τώρα δεν κρατιέμαι να βγει στις αίθουσες! Η Παναγιώτα Βλαντή είναι η αγαπημένη μου ηθοποιός μακράν!!!!!
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
|||
Και εμένα είναι από τις αγαπημένες μου ηθοποιούς η Παναγιώτα Βλαντή και πιστεύω πως στην ταινία 180 Μοίρες θα είναι απολαυστική! Το μόνο που μένει τώρα είναι να βγει στις αίθουσες να τη δούμε και από "κοντά"!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|