![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Μπορείς να φτιάξεις ένα μόνιμο άχρηστο email, πχ στο hotmail ή ακόμα και προσωρινό για λίγες μέρες, γράφεσαι με τυχαίο όνομα (πχ t3mp0rary), κάνεις την ερώτηση και μετά το ξεχνάς. Έτσι δε χρειάζεται να θυμάσαι και passwords
![]()
|
![]() |
|
||||
εγώ πάλι μπαίνω αρχικά διαβάζω αρκετά (για κανά 2 εβδομάδες) κ αν δώ οτι μου αρέσει το όλο σύνολο γράφομαι.
πάντως σε άλλα fora όπως προείπε κ ο Gildor είναι κάπως ενοχλητικό να χρειάζεται να κάνεις εγγραφή για μία κ μόνο ερώτηση(η διαδικκασία μπορεί να μην είναι χρονοβάρα παρόλαυτα κάποιες φορές είναι βαρετή) |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Η Βαση πρέπει να μεινει ζωντανη.....ούτε Μουσειο ούτε Νεκροταφείο Και οφείλουμε όλοι να κανουμε σκεψεις...Στέλιο, αρχίζεις.....
|
![]() |
|
||||
Btw, http://www.bugmenot.com και τέρμα η ταλαιπωρία με Mails, κλπ
|
![]() |
|
|||
Γιατί;
Εγώ για παράδειγμα είμαι φίλος της από τα παλιά, στην παλιά θρυλική BBS, αλλά και στην σημερινή. Τις πιο πολλές φορές, λόγω ασφυκτικής πίσεσης, δεν τολμώ να κάνω login, έτσι και πιάσουμε και την πάρλα με κανένα page, έχω καταστραφεί. Έτσι διαβάζω καθημερινά τα μηνύματα. Η AcroBase σοφά προσφέρει αυτή την δυνατότητα, ακόμα και μιας απάντησης. |
![]() |
|
![]() |
|
||||
[QUOTE=Φίλος;120047]Η
Τις πιο πολλές φορές, λόγω ασφυκτικής πίσεσης, δεν τολμώ να κάνω login, έτσι και πιάσουμε και την πάρλα με κανένα page, έχω καταστραφεί. Έτσι διαβάζω καθημερινά τα μηνύματα. UOTE] Πρέπει να ομολογήσω οτι κι εγώ το κάνω αυτό μερικές φορές. Από τη μια λαχταράω να ανταλλάξω έστω και δυό περαστικές κουβέντες κι από την άλλη ξέρω οτι θα κολλήσω για ώρες. Έτσι περιορίζομαι να παρακολουθώ κλεφτά. Όσο για τους μη εγγεγραμμένους, αφού έχουν τη δυνατότητα που τους προσφέρεται, να γράψουν, γιατί να μπουν στη διαδικασία; Διαβάζουν όσα τυχόν τους ενδιαφέρουν και αυτό είναι όλο. Νομίζω οτι αποφασίζεις μια εγγραφή όταν συνειδητά σκοπεύεις να συμμετάσχεις. Άλλωστε, πόσοι από τους εγγεγραμένους μπαίνουν συχνά; Αν δούμε ημερομηνίες εγγραφής και συχνότητα μηνυμάτων ή τελευταίες εμφανίσεις, καταλήγουμε οτι υπάρχει ένας μικρός κι ένας μεγάλος δακτύλιος συμμετοχής.
|
![]() |
|
|||
Δεν έχω εγγραφεί μέλος και δε σκοπεύω να το πράξω αυτό για τους εξής απλούς, απλούστατους λόγους:
- Όταν δεν ειμαι μέλος μπορώ να πάρω αυτό που θέλω χωρίς να έχω κάποια υποχρέωση (να απαντήσω σε θέμα ή σε απάντηση χρήστη).Διαβαζω αυτά που με ενδιαφέρουν και αυτό ειναι όλο. - Η συμπεριφόρα των χρηστών ήταν οριακά παραδεκτή (χαρακτηρίστηκα ματάκιας!?!?!?) - Όταν απάντησα ο άνθρωπος που "φίλτραρε" την απάντηση μου δεν την δημοσίευσε. - Η βαση από όσο την έχω διαβάσει (ειμαι "ματακιας" όπως θα λέγανε κάποιοι φιλόξενοι αρκετο καιρο, περίπου ένα χρόνο+) δεν ειναι το μέρος που θα μπορούσαν να ακουστούν όλες οι απόψεις.Εδω έγραψα για το κατεβασμα των διακοπτών και ο "διωγμός" ήταν απλά απαράδεκτος. - Από τις απαντήσεις δεν βγαίνει η ουσία αφού ο καθένας διαλέγει ενα μικρό - ελαχιστο κομματι της απάντησης για να απαντήσει και η απάντηση ειναι ασχετη με το κυρίως θέμα. Υπάρχουν και άλλα σημεία που θα μπορούσα να θίξω.Ότι γράφω το γράφω για το γαμώτο και μόνο μιας και δεν πιστεύω ότι θα δημοσίευτει η απάντηση αυτή. Τουλάχιστον αν κάποιος νοιάζεται πραγματικά γιατι κάποιος δεν εγγραφεται και δεν απαντάει στα θέματα ίσως ενδιαφερθεί. Φιλικά Βασίλης Π. |
![]() |
|
![]() |
|
|||||||
Το θέμα αυτό ξεκίνησε από άλλη ιστορία. Για το αν πρέπει τα "πεταχτά" να είναι προσβάσιμα σε μη εγγεγραμένους χρήστες. Τα πεταχτά είναι κάτι σαν chat και κατά καιρούς "λογοκρίνονται" γιατί μπορεί να τα βλέπει κάποιος μη εγγεγραμένος. Νομίζω ότι το μόνο που είπαμε είναι ότι το να κατεβάσουμε τους διακόπτες είναι άσκοπο. Πρακτικά η ΔΕΗ ούτε που θα το καταλάβει. Εγώ μάλιστα μίλησα και με νούμερα. ![]() ![]() Φιλικά Μιχάλης
|
![]() |
|
||||||||
Πριν σου απαντήσω, να δηλώσω με σαφήνεια τα εξής :
Δώσαμε κατ΄ εξαίρεση, το δικαίωμα να γράψει κάποιος επισκέπτης μας, μη μέλος, ένα μήνυμα, σαν απάντηση ή σαν ερώτηση. Δεν είπαμε πουθενά ότι θα κάνουμε και διάλογο έτσι. Αυτό για να μην υπάρχουν παρανοήσεις στην συνέχεια.
Γιατί αναφέρεσαι σ' αυτά που είπε ένα μέλος μας και όχι στις θέσεις του Forum;
Για ποιον διωγμό μιλάς; Έκανες κατάχρηση του δικαιώματος που σου παρέχει η AcroBase και το χειρότερο φίλε είναι ότι είσαι και μέλος αυτού του χώρου και απλά δεν έχεις το θάρρος να εκφράσεις επώνυμα τις απόψεις σου. Αν θέλεις να απαντήσεις στο θέμα αυτό θα το κάνεις επώνυμα, το κρυφτούλι σου τελείωσε.
Για να σοβαρευτούμε, είναι αδύνατον τεχνικά, πολλές φορές να απαντήσουμε σε όλο το εύρος ενός μηνύματος. Θέλει πάρα πολύ χρόνο για να δοθεί μια ολοκληρωμένη απάντηση.
|
![]() |
|
|||
Ένα γιατί, πολλά επειδή.
Προσωπικά, γράφτηκα κάποτε με πολύ κέφι. Στην πορεία άλλαξαν τα δεδομένα και περιορίζομαι στο να παρακολουθώ "απ' εξω", διότι αν κάνω την αρχή να χτυπήσω είσοδο, τότε θα μένουν πίσω, άλλες υποχρεώσεις. Άλλος λόγος επίσης, είναι όχι οτι παρακολουθούνται οι σκέψεις σου, αλλά ότι παρακολουθούνται οι κινήσεις σου. (Πότε μπήκες, πού απάντησες, τί ώρα ασχολήθηκες μ' αυτό αντί ν' ασχοληθείς μ' εκείνο, κ.λ.π.). Έτσι, περνάς στους παρατηρητές και χαμογελάς. Καλό βράδυ φίλοι. |
![]() |
|
![]() |
|
||||
καλησπερα φιλτατη...καιρο ειχα να σε δω...
![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
|||
![]()
Απο τον φόβο μη με ...διαγράψουν.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|