![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
Κεντρική σελίδα |
Λίστα Μελών | Games | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Αξιολογήστε το θέμα | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Θεωρείτε ότι ισχύουν τα παραπάνω στάδια; Επιβεβαιώνονται σε εσάς?
|
![]() |
|
||||
Για πένθος για θάνατο άλλου, σίγουρα δεν υπάρχει η διαπραγμάτευση και η αποδοχή.
Τουλάχιστον για εμένα. Θυμός και άρνηση (των πάντων) στο ζενίθ. ![]() Για τον δικό μου δεν ξέρω και δεν θα ενδιαφερόμουν και να μάθω...
|
![]() |
|
||||
Η διαπραγμάτευση έχει να κάνει συνήθως με την απώλεια γενικότερα. π.χ γύρνα πίσω και εγώ θα κάνω αυτό...
στο θάνατο ίσως έχει να κάνει με την διαπραγμάτευση όταν κάποιος είναι άρρωστος (π.χ. κανε τον καλά και θα ανάψω μια λαμπάδα)
|
![]() |
|
||||
Εμένα και αυτό μου βγήκε λίγο... θυμωμένο.
"Έλα από εδώ να σου ξηγήσω το όνειρο" φάση.
|
![]() |
|
||||
Είδες η ΕλίζαΝΤΕΘ;;
Τίποτα δεν είναι τυχαίο!!! (Που λέει κι η Naias!!!)
![]() |
|
![]() |
|
||||
Άρχισε να μυρίζει «Acro», ή μου φαίνεται;
![]()
![]() |
|
![]() |
|
||||
Γενικά θεωρώ ότι ισχύουν-αναγνωρίζονται τα στάδια αυτά, σε μια διαδικασία πένθους/ απώλειας. Επειδή όμως αναφερόμαστε σε Υποκειμενικότητες και ως εκ τούτου στην (ψυχική) συγκρότηση που διέπει την κάθε μία από αυτές, το πένθος/απώλεια μπορεί να βιώνεται διαφορετικά ή και να μην έχει την ίδια ακολουθία των σταδίων που αναφέρθηκαν.
Επίσης υπάρχουν περιπτώσεις καθήλωσης σε κάποια στάδια όπως (συνήθως): του θυμού, όπου μπορεί να υπάρξει ένας καταλογισμός ευθυνών χωρίς αντικειμενικά κριτήρια καθώς επίσης και στο καταθλιπτικό στάδιο, όπου η διάρκειά τους μπορεί να είναι (και) για μια ολόκληρη ζωή. Ω ναι!!! ...και δεν αστειεύομαι ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | Αξιολογήστε αυτό το θέμα |
|
|