![]() |
Δείτε εδώ τα πιο πρόσφατα μηνύματα από όλες τις περιοχές συζητήσεων, καθώς και όλες τις υπηρεσίες της AcroBase. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη. |
|
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Αξιολογήστε το θέμα | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
|
![]() |
|
||||
![]()
Κοινοποίηση παραπόνου που έστειλα στην ΕΘΕΛ από γεγονός που συνέβη σήμερα, 'ημέρα χωρίς αυτοκίνητα'.
Αγαπητοί κύριοι, Σήμερα για δεύτερη φορά τους τελευταίους μήνες , οδηγός με υποχρέωσε να κλείσω το καροτσάκι του μωρού μου (8 μηνών) και να το πάρω στην αγκαλιά μου λέγοντάς μου ότι έτσι ορίζουν οι κανονισμοί ασφαλείας. Μάλλον οι οδηγοί σας μπερδέυουν το καρότσι του μωρού με το καρότσι για τα ψώνια. Πώς είναι δυνατόν να υπάρχει μεγαλύτρη ασφάλεια με ένα μωρό στην αγαλιά (ειδικά για το μωρό) από το να είναι στο καρότσι του, στην θέση των αναπήρων, δεμένο με ζώνη ασφαλείας και με φρένο στο καρότσι ? Στην Ευρώπη, σε όλα τα λεωφορεία, τα μωρά πρέπει να είναι στο καρότσι τους και μόνο σε περίπτωση που μπει κάποιος ανάπηρος με καρότσι πρέπει το καρότσι του μωρού να κλείσει ή να μετακινηθεί. Σας παρακαλώ ένημερώστε γραπτώς ή με mail για τους κανόνες ασφαλείας στα Ελληνικα Λεωφορεία (αν δηλαδή όντως πρέπει να κλεινω το καρότσι και να παίρνω το μωρό μου αγκαλιά) ή σε αντίθετη περίπτωση ενημερώστε τους οδηγούς σας κατάλληλα. Σας Ευχαριστώ
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Μην πιάσει το μανιάτικο τον σύσοψ και κατεβάσει πολυελαίους
![]() Σε σχεδόν όλα τα λεωφορεία και τρόλεϊ, υπάρχει θέση για καροτσάκια ΑΜΕΑ, οι οποίες θέσεις έχουν και υποδομή για δέσιμο ασφαλείας. Ποια η διαφορά παιδικού καροτσιού με τα άλλα; Ασφαλώς ο δημόσιος υπάλληλος οδηγός, ασκεί εξουσία. Έπρεπε Μίλτο να πάρεις και το νούμερο του οχήματος για να το στείλουμε πεσκέσι στον Χατζηδάκη, νέος άνθρωπος είναι θα καταλάβει.
|
![]() |
|
||||
Όταν αλλού κι αλλού μιλάνε για τα δικαιώματα των ζώων να ταξιδεύουν με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, εμείς να τσακωνόμαστε για τα μωρά και τα καρότσια; ![]() Προφανώς και ο τύπος ήταν ηλίθιος, αλλά κρεμόμαστε στην ηλιθιομάρα του καθ' ενός; Για μωρό μιλάμε βρε παιδιά! ![]()
|
![]() |
|
||||
...αργκκκκ... άντε κι από την Γερμανία μια βόλτα, όπου και στο τελευταίο χωριό, ο οδηγός του τραίνου παρακαλώ (αστικά δρομολόγια), έχει κατέβει για να βοηθήσει την αδελφή μου που πάλευε για να κουμαντάρει το καροτσάκι με το μωρό μέσα.
Και στη συνέχεια,μέσα στο ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ βαγόνι, η θέση για τα καροτσάκια ΦΥΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ, **ΔΗΛΑΔΗ ΑΔΕΙΑ**. Και όλο αυτό το σκηνικό, όχι στα πλαίσια κάποιας ειδικής ημέρας π.χ. για παιδικά καροτσάκια, όχι γιατί ο οδηγός ή το προσωπικό περνούσε έλεγχο πιστοποίησης ποιότητας, όχι από περίσσια ανθρωπιάς, αλλά *(&^$ (στη συγκεκριμένη περίπτωση...) ο οδηγός - δημόσιος υπάλληλος έπραξε το αυτονόητο . Κατά τ`άλλα έχουμε φιλόζωα αισθήματα, φοράμε Burberry, και κράζουμε για την Ευρώπη που ποτέ δεν θα φτάσουμε ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Oasis : 23-09-07 στις 12:28 |
![]() |
|
![]() |
|
||||
Ηρεμειστε.. ειτε ο οδηγος ηταν ανενημερωτος, ειτε υπαρχει αυτος ο (λαθος) κανονισμος. Κατα τα αλλα ο φουκαρας οδηγος εκανε ο,τι νομιζει οτι ειναι σωστο συμφωνα με τον κανονισμο για να μη βρει τον μπελα του
|
![]() |
|
||||
Υπάρχει ένας κανονισμός που λέει ότι τα καροτσάκια της λαικής πρέπει να είναι κλειστά μέσα στο λεωφορείο και τα ψώνια στα χέρια. Προφανώς μπέρδεψε το καροτσάκι με τα ψώνια με το μωρό.
|
![]() |
|
||||
Μα τι λεμέ τώρα είναι δυνατών να μπέρδεψε το μωρό με τα ψώνια? Αυτό το πρόβλημα με τα καροτσάκια υπάρχει από τότε που ήμουν εγώ επιβάτης καροτσιού. Και ακόμα το ίδιο συμβαίνει. αν δεν έχεις δικό σου αυτοκίνητο να μεταφέρεις παιδί και καρότσι την έβαψες
|
![]() |
|
![]() |
|
||||
Τι στον κόρακα; Ο Κρόνος είναι;
|
![]() |
|
||||
με τις αγοραπωλησιες βρεφων που γινονται μπερδευτικε ο αδηγος αν ειναι βρεφον η εμπορευμα
![]() ![]()
μιαπαπιαμαποιαπαπια Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη papa : 24-09-07 στις 11:02 |
![]() |
|
![]() |
|
||||
αμα πια
συγνώμη.... επειδή βγήκε ο άνθρωπος βόλτα με το καρότσι πρέπει να το κάνουμε θέμα ...σιγά αν δηλαδή προσπαθήσει να ανεβεί στο πεζοδρόμειο και δεν θα χωράει το καρότσι από:
1 τις λακούβες. 2.τα παρκαρισμένα μηχανάκια 3. τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα. 4. τα ψηγεία των περιπτέρων 5. τα τραπεζάκια των καταστημάτω ή απλά 6. από τον κόσμο που πέφτει και σπρώχνει το καροτσάκι για να περάσει τι θα κάνουμε επανασταση ? αν προσθήσει να περάσει στη διάβαση πεζών και τα αμάξια επιταχύνουν αντί να σταματήσουν τι θα κάνουμε ???? Γιαυτό μην το βγάζεις το μωρό βόλτα ενοχλεί ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ αμα πια.... ![]()
|
![]() |
|
||||
![]()
|
|